|
سه شنبه 11 ارديبهشت 1392برچسب:, :: 6:0 :: نويسنده : Enika
درباره گوجه سبز
_____________ كمتر كسي است كه در برابر طعم دوست داشتني گوجه سبز مقاومت كند. اما بد نيست بدانيد ارزش غذايي 100 گرم گوجه سبز برابر است با 8 گرم كربوهيدرات، 2/84 گرم چربي، 6/1 گرم پروتئين و فيبر خام نيم درصد. همچنين با خوردن 100 گرم گوجهسبز، 5 درصد ويتامين A، دو درصد ويتامين1 B، يك و نه دهم درصد ويتامين2 B، دو و هشت دهم درصد نياسين، 13 درصد ويتامين C، پنج درصد كلسيم، 2 درصد فسفر و 5 درصد آهن مورد نياز بدنتان تامين ميشود. مصرف گوجه سبز براي درمان شبكوري مفيد است و همچنين بيماري هاي نقرس، رماتيسم و تصلب شرايين با خوردن گوجه سبز بهبود مييابد. گوجه سبز، خاصيت مسهلي دارد و خشك شده آن براي درمان اعصاب و كمخوني مفيد است. همچنين مدر است و اعمال كليهها را تنظيم ميكند. برخي پزشكان معتقدند اين ميوه ترشمزه براي درمان تومورها هم موثر است و كودكان در حال رشد خوب است روزانه مقداري گوجه سبز نوش جان كنند. به دليل طبيعت سرد گوجه سبز در برخي شهرهاي شمالي كشورمان اين ميوه را همراه با سبزيهاي كوهي كه خاصيت گرم دارند، مصرف ميكنند. برخی از پزشکان نیز معتقدند که هسته این میوه ترکیبات سیانیدریکی دارد که می تواند به افراد صدمه بزند. لذا از خوردن گوجه سبز به همراه هسته آن و اصولا از مصرف هر هسته تلخی باید پرهیز کرد.
نظرات شما عزیزان:
|