مث ماه
وبلاگ تفریحی - آموزشی
درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید ، قدمتون روی سر و چشم من . عزیزان امیدوارم لحظات خوبی رو در اینجا سپری کنید ، خیلی خوشحال میشم که به من سر میزنید . اگه دوست داشتین نظر هم بذارین ، ممنون میشم . لطفا در این چند دقیقه ای که با هم هستیم به ناراحتی ها فکر نکنید ، فقط شاد باشید! باشه؟! ممنونم ... دوستدار همگی شما Enika

پيوندها
ردیاب جی پی اس ماشین
ارم زوتی z300
جلو پنجره زوتی

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان مث ماه و آدرس mese-mah.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.









ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 2
بازدید دیروز : 2
بازدید هفته : 17
بازدید ماه : 26
بازدید کل : 19547
تعداد مطالب : 39
تعداد نظرات : 5
تعداد آنلاین : 1




نويسندگان
Enika

آرشيو وبلاگ
ارديبهشت 1392


آخرین مطالب
<-PostTitle->


 
چهار شنبه 11 ارديبهشت 1392برچسب:, :: 7:10 :: نويسنده : Enika

مدل مو ژاپنی با نام گوجه فرنگی رسیده!

 
چهار شنبه 11 ارديبهشت 1392برچسب:, :: 7:0 :: نويسنده : Enika

 

زن بودن ؛کارمشکلی است؛
مجبوری:مانند یک بانو رفتارکنی،
همانند یک مردکارکنی؛
شبیه یک دخترجوان به نظربرسی؛
و مثل یک خانم مسن ؛
فکرکنی!!!

اي بزرگ هنرمند زمان ،
خسته نباشي...


روزت مبارک.

 
چهار شنبه 11 ارديبهشت 1392برچسب:, :: 6:15 :: نويسنده : Enika

هشدارهایی درباره رژ لب
 



رژ لب، به عنوان اولین ابزار آرایشی و بهداشتی شناخته شده است و تا امروز مورد استفاده بانوان قرار می گیرد.

هیچ وقت در خصوص مواد تشکیل دهنده رژ لب فکر کرده اید؟

صرف نظر از مواد تشکیل دهنده مشترک، رژ لب ها بسته به نام تجاری شان از مواد طبیعی و یا شیمیایی متفاوتی ساخته می شوند.

مواد تشکیل دهنده رژ لب
اگرچه مقدار هر یک از این مواد در ساخت رژهای لب متفاوت است، اما مواد اصلی تشکیل دهنده انواع رژ لب به شرح زیر است:

موم: موم به دلیل حالت پذیری زیادی که دارد، به عنوان عنصری شکل دهنده در رژهای لب مورد استفاده قرار می گیرد. ترکیبی از سه موم را در رژهای لب می توان یافت: موم زنبور عسل، موم گیاه کندلیلا و موم کارنابا که از برگ های نخل برزیلی گرفته می شود و گران تر از بقیه موم ها است.

روغن: روغن کرچک، روغن نباتی، لانولین و روغن معدنی در تهیه رژهای لب استفاده می شوند. همچنین کره کاکائو نیز از اجزای تشکیل دهنده رژها است.
موم و روغن از مهم ترین اجزای تشکیل دهنده رژ لب هستند و حدود 60 درصد وزن آن را شامل می شوند
رنگ ها و رنگدانه ها: بسته به رنگ رژها متفاوت می باشند و از مواد گیاهی یا صنعتی تهیه می شوند.

خوشبو کننده ها: برای ایجاد عطر و بوی دلپذیر، به میزان کم مورد استفاده قرار می گیرند.

الکل: به عنوان حلال موم و روغن به کار گرفته می شود.

نگهدارنده ها و آنتی اکسیدان ها: به منظور تازه نگه داشتن و جلوگیری از فاسد شدن زود هنگام رژ لب استفاده می شوند.
غیر از مواد نام برده در ساخت رژها ممکن است از مواد طبیعی مانند ویتامین E، روغن آفتاب گردان، بابونه و یا رنگدانه هایی مانند زردچوبه، چغندر و … استفاده گردد.

مواد سمی موجود در برخی رژ لب ها
FDA (اداره غذا و داروی آمریکا) مقررات سختی در مورد استفاده از سرب در لوازم آرایشی و مخصوصا رژهای لب، وضع نموده است. رژ لب های استاندارد و مرغوب حاوی ترکیبات بالا هستند، اما در رژ لب های نامرغوب ترکیبات زیر وجود دارند:

سرب: عوارض سرب در صورت استفاده غیر مجاز این ماده سمی در ترکیب رژ لب و خورده شدن آن، شامل ناباروری، کم‌خونی، عقب ماندگی ذهنی و سرطان می باشد.


قطران ذغال سنگ: به عنوان رنگدانه برای رنگ آمیزی رژهای قرمز استفاده می شود. این مخلوط سمی درصورت بلع می تواند باعث تهوع، سردرد و سوزش پوست شود.

Carmine: رنگ طبیعی که با جوشاندن سوسک های کارمین به دست می آید و عامل اصلی ناراحتی های پوستی و آلرژی است.

رنگ های دریاچه ای: استفاده از رنگ های محلول در آب دریاچه ها که در اثر واکنش های شیمیایی و یا گیاهان و سنگ های موجود در رودخانه ها بوجود آمده اند. این نوع رنگ بسیار سمی بوده و از منابع سرطان زایی به دست آمده که می تواند باعث تحریک پوست و ایجاد سرطان های پوستی گردد.

خوشبو کننده ها: این نوع عطرها به دلیل دارا بودن ترکیبات شیمیایی، می توانند التهاب، خشکی و ترک خوردگی لب ها را باعث شوند.

بر اساس آمار جمع آوری شده، صرف نظر از جذب پوستی مواد آرایشی، زنان در طول زندگی خود حدود 2 کیلوگرم رژ لب را می بلعند که خطر ابتلا به سرطان های ریه و سینه را در زنان به طرز چشمگیری افزایش می دهد.

اکنون که به مواد تشکیل دهنده رژ لب ها پی بردید، موقع انتخاب آن بیشتر دقت کنید و رژ لبی را انتخاب کنید که تا حد امکان حاوی ترکیبات طبیعی باشد و مواد سمی در آن به کار نرفته باشد.

 

 
سه شنبه 11 ارديبهشت 1392برچسب:, :: 6:0 :: نويسنده : Enika

 
 
 
درباره گوجه سبز
_____________
كمتر كسي است كه در برابر طعم دوست‌ داشتني گوجه سبز مقاومت كند. اما بد نيست بدانيد ارزش غذايي 100 گرم گوجه سبز برابر است با 8 گرم كربوهيدرات، 2/84 گرم چربي، 6/1 گرم پروتئين و فيبر خام نيم درصد.

همچنين با خوردن 100 گرم گوجه‌سبز، 5 درصد ويتامين A، دو درصد ويتامين1 B، يك و نه دهم درصد ويتامين2 B، دو و هشت دهم درصد نياسين، 13 درصد ويتامين C، پنج درصد كلسيم، 2 درصد فسفر و 5 درصد آهن مورد نياز بدنتان تامين مي‌شود.

مصرف گوجه سبز براي درمان شب‌كوري مفيد است و همچنين بيماري‌ هاي نقرس، رماتيسم و تصلب شرايين با خوردن گوجه سبز بهبود مي‌يابد.

گوجه سبز، خاصيت مسهلي دارد و خشك شده آن براي درمان اعصاب و كم‌خوني مفيد است. همچنين مدر است و اعمال كليه‌ها را تنظيم مي‌كند.

برخي پزشكان معتقدند اين ميوه ترش‌مزه براي درمان تومورها هم موثر است و كودكان در حال رشد خوب است روزانه مقداري گوجه سبز نوش جان كنند.

به دليل طبيعت سرد گوجه سبز در برخي شهرهاي شمالي كشورمان اين ميوه را همراه با سبزي‌هاي كوهي كه خاصيت گرم دارند، مصرف مي‌كنند.

برخی از پزشکان نیز معتقدند که هسته این میوه ترکیبات سیانیدریکی دارد که می تواند به افراد صدمه بزند. لذا از خوردن گوجه سبز به همراه هسته آن و اصولا از مصرف هر هسته تلخی باید پرهیز کرد.

 

 
سه شنبه 10 ارديبهشت 1392برچسب:, :: 11:43 :: نويسنده : Enika

زن و شوهرها برای هم فیلم بازی نکنند!

 

 

 

یکی از شاھکارھای آفرینش ، خلقت زن و مرد است . دو موجودی که از نظر ظاھر
خیلی شبیه ھم اند اما از نظر باطن بھیچوجه ! در ظاھر ھم البته یکی ظریف و
لطیف است و یکی زمخت و خشن چه در قیافه و چه در صدا و چه در پوست و چه
در بافتھای بدن و غیره . اما در باطن تفاوتھای اساسی تری وجود دارد : یکی ضعیف
و احساساتی ، یکی قوی و کم احساس ، یکی مطیع و کرنش پذیر ، یکی سرکش
و استیلا جو ، یکی اسیر محبت ، یکی بنده شھوت و ...
شما فکر میکنید این تفاوتھا با چه ھدفی بین زن و مرد ایجاد شده ؟ بله کاملا درست
است ، تا این دو موجود ، پرکننده خلأ ھای یکدیگر باشند و بتوانند در کنار ھم و باھم
به آسایش و آرامش برسند و بھمین خاطر ، یکسر ، درپی ھم و بدنبال ھم باشند !
اصولا خواسته ھا و شھوات اعم از جنسی و غیر جنسی ( مانند خوردن و آشامیدن
و خوابیدن و میل به دوستی و پست و مقام و ... ) باعث تحرک و کوشش در انسان
میشوند و این انگیزه ھا ھستند که به زندگی جریان میدھند ...
یکی از اشتباھات بسیار بزرگ بعضی از خانمھا و آقایان در زندگی زناشویی و بخصوص
در اوایل ازدواج ، آن است که فکر میکنند این ویژگیھایی که در ظاھر و باطن آنھا تعبیه
شده است و به بعضی از آنھا در آغاز بحث اشاره کردیم ، نشانه نقطه ضعف آنھا است
و طرف مقابلشان این خصوصیات را دوست ندارد ، این است که اقدام به فیلم بازی
کردن برای طرف مقابل میکنند تا وانمود نمایند که آنھا فاقد اینگونه ویژگیھا ھستند !
غافل از آن که طرف مقابل دقیقا عاشق و شیفته ھمان خصوصیات در وجود آنان است!
مثلا یک زن ممکن است بزور جلوی احساسات خود را بگیرد و گریه نکند تا ھمسرش
فکر کند او ھم ھمانند مردان ، کم احساس و قوی است ! یا یک مرد ممکن است با
قدری آرایش و مثلا زیر ابرو برداشتن یا بند انداختن ، به ھمسرش اینطور تفھیم کند که
ما ھم مثل شما ظریف و لطیفیم ! ...
دوستان موفقیت آمیز ترین زندگیھای زناشویی فقط ھنگامی شکل میپذیرد که زن و
مرد مطابق فطرت طبیعی خود عمل کنند و خودشان ، خودشان باشند ، نه اینکه قالب
عوض کنند و باصطلاح برای ھم فیلم بازی کنند .

 

 
سه شنبه 10 ارديبهشت 1392برچسب:, :: 10:36 :: نويسنده : Enika

کلیدهایتان را با لاک ناخن از هم متمایز کنید!

 
سه شنبه 10 ارديبهشت 1392برچسب:, :: 10:8 :: نويسنده : Enika

 


خطای دید
 
 این دیگه انتهای خطای دیده !!

 


فکر نمیکنم با نگاه اول بتونید تشخیص بدید !!!

 
سه شنبه 10 ارديبهشت 1392برچسب:, :: 9:44 :: نويسنده : Enika

 

 

نقاشيهاي حيرت آور ايمان ملكي
 

  ایمان ملکی در بیستم اسفندماه 1354 در تهران متولد شد و از دوران کودکی علاقه زیادی به نقاشی داشت. از 15 سالگی فراگیری نقاشی را تحت نظر اولین و تنها معلم خود استاد مزتضی کاتوزیان - که بزرگترین نقاش واقعگرای ایران است - آغاز نمود. در سال 1374 وارد دانشگاه هنر شد و چهار سال بعد در رشته گرافیک از این دانشگاه فارغ از تحصیل شد. او در سال 1379 ازدواج کرد. در سال 1380 اقدام به تاسیس آتلیه نقاشی  "آرا " و آموزش نقاشی با رعایت ارزشهای سنتی و کلاسیک این هنر نمود.
مهمترین نمایشگاه هایی که او در آنها شرکت داشته عبارتند از:نمایشگاه نقاشان واقعگرای ایران در موزه هنرهای معاصر تهران (1378) و نمایشگاه های گروهی آتلیه کارا: سال 1377 در نگارخانه سبز و 1382 در موزه هنرهای زیبای کاخ سعد آباد.

 

نقاشی زیر به نام " یاد اون خونه به خیر " از جمله آثار این نقاش هنرمند است .

 
سه شنبه 10 ارديبهشت 1392برچسب:, :: 9:29 :: نويسنده : Enika

 
دو شنبه 9 ارديبهشت 1392برچسب:, :: 22:26 :: نويسنده : Enika

 

آیا می‌دانید برخی از محصولاتی كه در برنامه غذایی روزانه‌مان استفاده می‌كنیم از انواع غذاهای فراسودمند بوده و ما از آن بی‌ اطلاع هستیم؟ این غذاها چه مزیتی دارند؟

آیا می‌توانند در كاهش خطر ابتلا به بیماری‌های زمینه‌ای همچون دیابت، پرفشاری خون، چربی و كلسترول بالا و بیماری‌های قلبی ـ عروقی و حتی سرطان موثر باشد؟ كدامیك از غذاهایی كه در روز مصرف می‌كنیم فراسودمند است؟

غذاهای فراسودمند یا عملگرا شبیه غذاهای متعارف و معمول روزانه ماست، اما وقتی مصرف می‌شود علاوه بر خواص تغذیه‌ای، مزایای سلامت بخشی از خود نشان می‌دهد كه خطر ابتلا به بیماری‌های سخت و مزمن را كاهش می‌دهد. این غذاها حاوی مواد شیمیایی سنتزی نبوده و كاملا طبیعی است.

غذاهای عملگرا هم خود حاوی مزایای سلامت بخش است و هم می‌توان تركیبات مضر آنها را حذف و یك یا چند تركیب طبیعی سودمند به آن افزود.

به عنوان مثال ماست یك فرآورده لبنی سودمند و مغذی است كه با حذف چربی و افزودن باكتری‌های پروبیوتیك آن را فراسودمند می‌كند.

این محصول اثراتی فراتر از محتوای مواد مغذی خود داشته و به واسطه باكتری‌های مفید پروبیوتیك مزایای فیزیولوژیك آن ارتقا و موجب افزایش عملكرد جسمی و ذهنی ما می‌شود و به میزان زیادی ریسك ابتلا به بیماری‌های زمینه‌ای را كاهش می‌دهد.

مهم‌ترین اثرات غذاهای فراسودمند تقویت سیستم ایمنی بدن، دارا بودن ویژگی‌های آنتی‌اكسیدانی، سم‌زدایی و اثرات ضدالتهابی است البته لازم است بدانید موثر بودن غذاهای فراسودمند در یك فرد به معنی اثربخش بودن آن در دیگر افراد نیست و عوامل بسیاری در اثربخش‌ بودن این فرآورده‌ها نقش دارد.

مهم‌ترین غذاهایی كه خصوصیات عملگرایی آن تا‌كنون مورد بررسی و تحقیق قرار گرفته است فرآورده‌های پروبیوتیك، میوه‌ها و سبزیجات رنگی، محصولات سبوس‌دار، غذاهای حاوی اسیدهای چرب غیراشباع و گیاهان سنتی و دارویی است.
خوشمزه یا بدمزه فرآورده‌های پروبیوتیكی بخورید

گاهی برخی خانواده‌ها از مصرف محصولات پروبیوتیك بخصوص فرآورده‌های لبنی همچون شیر، ماست یا پنیر پروبیوتیكی اجتناب می‌كنند.

به عقیده آنها این محصولات در مقایسه با انواع فراورده‌های سنتی یا پرچرب لبنی طعم لذیذی ندارد و حتی از رغبت آنها به مصرف فرآورده‌های لبنی می‌كاهد، اما باید بدانید پروبیوتیك‌ها توده فعال و زنده‌ای از میكروب هاست كه با حضور در دستگاه گوارش موجب تقویت و رشد میكروب‌های مفید مقیم در روده‌ها می‌شود.

این میكروب‌ها جذب مواد معدنی بویژه كلسیم و منیزیم را از لوله گوارش افزایش می‌دهد و خطر چاقی و دیابت نوع 2 را كم می‌كند. از سوی دیگر پروبیوتیك‌ها از علائم تحمل نكردن لاكتوز شیر می‌كاهد و با تقویت سیستم ایمنی، مقاومت بدن را در برابر بیماری‌ها بیشتر می‌كند.

همچنین به میزان زیادی از سمی بودن و جهش‌زایی تركیبات دفعی به جای مانده در لوله گوارش و از شدت عفونت‌های شایع مجرای تناسلی خانم‌ها می‌كاهد.

یكی از مهم‌ترین آثار استفاده از محصولات پروبیوتیك كمك به كاهش كلسترول خون است. به طوری كه تحقیقات نشان داده است مصرف دو تا چهار هفته فرآورده‌های لبنی پروبیوتیك همچون ماست اثرات قابل توجهی در تنظیم چربی خون دارد.

لازم است بدانید كفیر هم نوعی نوشیدنی پروبیوتیكی است كه اثرات مقابله آن با جهش‌زایی و عفونت‌های ویروسی و قارچی به اثبات رسیده است.

این را هم بدانید باكتری‌های پروبیوتیك بیشتر از یك هفته یا حداكثر ده روز زنده نمی‌مانند و مصرف كم آن مفید نخواهد بود. مصرف این نوع محصولات برای كودكان زیر یك‌سال باید تحت نظر پزشك مربوط باشد.

میوه‌های و سبزی‌‌های فرا سودمند

امروزه تحقیقات وسیعی در مورد عملگرا بودن میوه و سبزی‌ها با رنگ‌های زرد، نارنجی و سبز به عمل آمده است.

اثرات فراسودمند این گیاهان به محتوای فیبری و برخی تركیبات موجود در آنها همچون فلاونوییدها و رنگدانه‌های آنتی اكسیدانی نسبت داده شده است.

رنگدانه‌ها در میوه‌ها و سبزیجاتی همچون هویج، ترب، گوجه‌فرنگی، اسفناج، پرتقال، نارنگی، زردآلو، انبه، هلو، شلیل، طالبی، هندوانه، كدو حلوایی، نخود‌فرنگی، ذرت شیرین و فلاونوییدها در لوبیای سویا، چای، كاكائو، كلم بروكلی، سیر، زردچوبه، گیلاس ترش و بسیاری از توت‌ها به وفور یافت می‌شود.

این تركیبات می‌توانند رادیكال‌های مضر حاصل از واكنش‌های اكسایشی ایجاد شده در بدن را خنثی و از بروز بیماری‌های قلبی ‌ـ‌ عروقی، آسم، ورم مفاصل و اختلالات بینایی بكاهند.

لازم است بدانید حرارت یا پخت ملایم و كوتاه‌مدت سبزی‌ها و میوه‌های رنگی در مقدار كمی روغن گیاهی می‌تواند میزان جذب رنگدانه‌ها را تا چند برابر افزایش دهد.

به عنوان مثال قدرت جذب رنگدانه گوجه‌فرنگی در محصولات فرآوری شده آن همچون رب و سس بالاست. همچنین اختلاط شیر با آب هویج به سبب چربی شیر به جذب بهتر رنگدانه‌های هویج كمك خواهد كرد.

البته بد نیست بدانید دریافت تركیبات آنتی‌اكسیدانی از رژیم غذایی در مدت زمان كوتاه تاثیر چندانی بر سلامت یا جلوگیری از بروز بیماری‌ها نخواهد داشت.

دریافت زیاد این تركیبات هم هیچ نوع عارضه جانبی یا علائم مسمومیتی ندارد و تنها زیاده‌روی در میوه‌های زرد و نارنجی موجب تغییر رنگ پوست بویژه در نواحی دست، پا و صورت می‌شود.

عملگرایی برخی از ادویه‌ها
_____________________
برخی افراد عقیده دارند استفاده از مواد گیاهی و ادویه‌ها درغذاها فقط عاملی برای بهبود رنگ و طعم غذاست و اغلب از اثرات درمانی و خواص فراسودمند آن بی‌خبرند، اما مطالعات نشان داده است ادویه‌ها دارای تركیبات مختلفی هستند و هر كدام خواص درمانی اثبات شده‌ای دارند.

به عنوان مثال آویشن درمان‌كننده آلودگی و انگل‌های كرمی شكل روده است و اثرات ضدمیكروبی دارد. شیرین بیان برای درمان اختلالات گوارشی موثر است.

زنجبیل اثرات ضدالتهابی و ضدمیكروبی دارد و باعث افزایش حركات لوله گوارشی می‌شود و به حالت ارتجاعی عروق خونی كمك می‌كند.

دارچین اثرات ضدقارچی، ضداسهالی و تسكین‌دهندگی دارد و مصرف منظم آن یك عامل كمك‌كننده در پیشگیری از دیابت نوع 2 است. نعناع از گرفتگی عضلانی می‌كاهد و داروی موثر مشكلات گوارشی است.

فلفل سامانه دفاعی بدن را تحریك و تقویت كرده و از شكل‌گیری تومورها جلوگیری می‌كند.

حتی نمك رژیمی كم سدیم كه پتاسیم، جایگزین نیمی از سدیم آن شده را هم می‌توان نوعی محصول فراسودمند دانست، چرا كه به میزان زیادی از پرفشاری خون می‌كاهد. در میان گیاهان سنتی دارویی هم جین سینگ، گوارانا و جینكو عملكرد بالایی از نظر فیزیكی و روانی دارد.

تحقیقات نشان داده است طی شش سال اخیر درمیان غذاهای فراسودمند مصرف فرآورده‌های لبنی پروبیوتیك رشد چشمگیری داشته و یكی از اقلام اصلی سبد خانوار به شمار می‌رود.

محصولات كم‌نمك، كم‌چرب، كم‌شیرین، غنی‌شده، سبوس‌دار و برخی مكمل‌ها همچون امگا‌ـ‌3 از جمله فرآورده‌هایی است كه می‌توان آنها را فراسودمند دانست.